Huis   >   Over ons

Over ons

Suzhou Fwu-Long Amusement Equipment Co., Ltd. is een professionele onderneming en houdt zich al vele jaren bezig met het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en vermarkten van aquaproducten en grote opblaasbare amusementsuitrusting. Als de fabrikant van aqua peddlers, aqua walking ballen, baan ballen, out space ballen, rollers, opblaasbare zwembaden, opblaasbaar speelgoed, opblaasbare alcazaren, opblaasbare bogen, opblaasbare glijbanen, opblaasbare modellen, mini Thomas treinen, mini toot treinen en meer, onze producten worden over de hele wereld verkocht.
Ons bedrijf is gevestigd in het meest ontwikkelde industriële park van Suzhou. We hebben handig transport, een gemakkelijke omgeving en een gestandaardiseerde werkplaats van 5.000 vierkante meter. Onze producten verkregen Amerikaanse ASTM, Europese CE en het patent van productenontwerp en gebruiksmodel in 2007. Ons bedrijf streeft altijd naar overleven, ontwikkeling en efficiëntie op basis van kwaliteit, staat op humanisme en houdt gelijke tred met de tijd en de wetenschappelijke innovatie. Ons bedrijf streeft er altijd naar om een "Fwu-long" merk voor klanten in binnen- en buitenland te bouwen, de eersteklas producten en diensten van de beste kwaliteit te presenteren en de kinderwereld van de 21ste eeuw te creëren.

Neem contact met ons op

Contact: Fwu-long

Telefoon: 18913169572

Email: info@fwulong.com

Telefoon: 0512-62538460

Adres: 12 Building 401 Namicheng West North District NO 99 Jinji Lake Avenue Suzhou, Ind. Park, Suzhou, Jiangsu, China (Mainland)

Ontvang de meest recente Prijs